New
Pre-order
Out stock

Reana SE

RM169.00
Real time 30 visitor right now
Light Grey
Bronze
Latte
Candy Pink
Black
35
36
37
38
39
40
41
42
43
PRODUCT INFORMATION
PRODUCT INFORMATION
Step up your OOTD game with Reana SE! This backless elegant shoes with a strap that crosses behind your heel and ankle is a great for you to move forward and show your true beauty to the whole world! Reana SE will keep you updated with latest fashion trend as it comes with the 2.5 inch high, covered top and elastic backstrap. Simple yet fashionable comfort shoes are always what women passionate about!
  • 2.5-inch wedge with 1-inch platform
  • Faux leather upper
  • Fully padded footbed
  • Elastic back strap for a secure fit
  • Standard cutting 

 

Measurement Chart - Standard Cutting
Foot Length (cm) EU US 
22.1 - 22.5 35 4
22.6 - 23.0 36 5
23.1 - 23.5 37 6
23.6 - 24.0 38 7
24.1 - 24.5 39 8
24.6 - 25.0 40 9
25.1 - 25.5
41 10
25.6 - 26.0 42 11
26.1 - 26.5 43 12
 
Note : Friendly reminder, if your feet width more than 8.5 cm, we advise to purchase an extra size from our measurement chart.

Customer Reviews

Based on 21 reviews
95%
(20)
5%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
H.
cantik n selesa

Kasut dh sampai ni memang cantik n selesa masa try pakai dalam rumah tadi. Bulan depan nk order lg tau.. warna lain. hehe tq tqq

S
SITI HAJAR BUJANG
MENYESAL!!!

Saya menyesal sebab tak order kasut ni daripada dulu, asyik view2 jer tapi tak order.. bila dah order tak cukup satu kena beli 2 ketuk.. dah beli 2 ketul, rasa nak tambah lagi sebab kasut ni sangat sangat sangat berbaloi dibeli.. saya ada masalah tulang belakang, usually kalau nak beli kasut terpaksa beli kasut yang medical sesuai dengan keadaan kesihatan tulang sebab perlu pakai kasut yang bersesuaian untuk dipakai dalam tempoh yang lama semasa penggunaan.. nak beli high heels memang tak berani atas sebab kesihatan.. tapi lain pulak dengan kasut reana ni.. kasut selesa, ringan, bila pakai alhamdulillah takde rasa sakit belakang atau sakit kaki.. bersyukur sangat dapat beli kasut tinggi yang sesuai dengan keinginan saya.. packaging, service, penghantaran, kualiti dan keselesaan saya bagi 5 ⭐️..

N
Nawwarah
selesa

Alhamdulillah berpuas hati dengan reana se ni. Size pun muat.. lega saya dapat tau size yg betul. Kasut ni selesa sgt, recommended 😍

H
Hannah
Love 💖

Selamat Hari Raya MADRE 😊

R
RAZMY
Reana best sangat

Besttt reana ni, ni second reana SE saya beli reana 3 inch tu saya dah repeat 4 kali.. love sangatt


x