Skip to product information
1 of 9

Miqa

Miqa

Regular price RM139.00
Regular price RM169.00 Sale price RM139.00
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.
Color
Size

Miqa looks great in a variety of clothing. This pair of loafers is classic and timeless, hugging your feet and turning heads. Miqa is meant to express exactly the exact amount of self-assurance while also striking the perfect balance between workplace chic and night time elegance.

  • Lightweight
  • Faux-leather upper
  • Full padded footbed
  • Small cutting

 

Measurement Chart - Small Cutting

Foot Length (cm) EU US 
21.6 - 22.0 35 4
22.1 - 22.5 36 5
22.6 - 23.0 37 6
23.1 - 23.5 38 7
23.6 - 24.0 39 8
24.1 - 24.5 40 9
24.6 - 25.0 41 10
View full details

Customer Reviews

Based on 6 reviews
83%
(5)
17%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.K.A.
Sedap pakai!

Mula-mula risau sikit takut tumit melecet pakai loafers, tapi dah pakai and takde melecet langsung. Size kasut tu mungkin terbesar sikit tapi takpelah masih selesa, dengan saya tampal aksesori heel pad tu so mungkin sebab tu fit dia jadi snug dan tak longgar. Design pun memang cantik :)

N
Nawwarah
Selesa..

Selesa sgt.. anis suke sgt pakai kasut miqa ni 🥰

B
Biby I.
Elegant

Miqa beri elegant looks kepada pemakai. Saya beli colour Hitam. Memang give fresh looks. Sizing tu saya amik saiz 40, a little bit bigger, suppose 39 suit me well, saiz 24.5CM. Overall, Madre is the best

N
Nurazzura M.D.
My MIQA

Comfy and chic. Love it!

Y
Yuhana M.Y.
Miqa

Salah saiz @ design tak sesuai dgn bentuk kaki..jadi ketat di depan