Skip to product information
1 of 19

Yuna

Yuna

Regular price RM147.00
Regular price Sale price RM147.00
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.
Color
Size
Step up your best foot and refresh your look with our newly modish YUNA sandal. From trendy minimalist casual to exquisite elegant comfort slip-on that allows you to slay your day. The design and versatile hues of this design allow endless styling options. Up to 4 colors, you can barely choose because they are all so gorgeous!

  • 3-inch wedge with 1-inch platform
  • Soft Faux Leather upper
  • Easy slip-on style
  • Double padded footbed with extra cushioning
  • Small cutting


Measurement Chart - Small Cutting
Foot Length (cm) EU US 
21.6 - 22.0 35 4
22.1 - 22.5 36 5
22.6 - 23.0 37 6
23.1 - 23.5 38 7
23.6 - 24.0 39 8
24.1 - 24.5 40 9
24.6 - 25.0 41 10
View full details

Customer Reviews

Based on 15 reviews
87%
(13)
0%
(0)
13%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Z.A.
selesa..

My 1st order yuna.. terus nak review.. 😜 selesa.. pakai lama pun best.. dah beli Donna jugak, belum pakai lagi, nanti kite review tau..

N
Norazlina A.

Sangat cantik & love the simple design. Total dah 15 kasut madre dalam koleksi 😘 ada yg beli online. ada yg beli walk in di butik sebab dapat paper bag cantik!! kotak madre saya tak buang syg nak buang, sbb kotak berkualiti & cantik sangat 😁😋

M
M.M.
selesa dan lembut

Ngam dengan kaki.... 😍 selesa, lembut plak kasut ni... 👍👍👍

Z
Z.B.M.N.
Selesa!!

Kasut dah sampai cantikk lembut je tak sakit kaki dua2 kasut ni ☺️

Z
Zuraida M.
Testimonial kasut yuna

Cantik, selesa dan pembuatan kasut yang kemas.. terbaik!