New
Pre-order
Out stock

Zya X

RM129.00
Real time 29 visitor right now
Black
Dark Brown
35
36
37
38
39
40
PRODUCT INFORMATION
PRODUCT INFORMATION

Our customers certainly know a thing or two about comfy shoes. Here are some of the most comfortable walking shoes in Madre Zya X.

It's all started with our previous bestseller sandal, Zya. This time around, we created these adorable, classic sandals with a slight new edge to it, that comes in 2 bold colors. The best thing is, this sandal is so soft and lightweight, suitable for wide feet, and comfortable enough for long walks.

 

  • 2.5-inch wedge height
  • Faux leather upper
  • Fully padded footbed
  • Standard cutting 

 

Measurement Chart - Standard Cutting
Foot Length (cm) EU US 
22.1 - 22.5 35 4
22.6 - 23.0 36 5
23.1 - 23.5 37 6
23.6 - 24.0 38 7
24.1 - 24.5 39 8
24.6 - 25.0 40 9

Customer Reviews

Based on 6 reviews
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Napishadi
Super selesa koleksi madre ni.wedges ke3 sy beli.terima kasih madre!

I love it!!

Y
Yasni
Love madre so much..

Sy pilih design MADRE sbb ada design retro but modern, jarang sangat brand lain yg ada brand mcm ni..keselesaan yg dijanjikan oleh Madre.. saya dapat pakai kasut tinggi dengan penuh confidence, semua warna yg ada senang disesuaikan dgn semua pakaian dan saya suka jugak cara komunikasi antara kak Pin dgn customer ataupun staff dgn customer.. selama saya dengan MADRE sy tak pernah rasa tidak puas hati..selalu puashati dan happy.. Alhamdulillah

N
Nozinaini
Very very recommended kasut madre!

I love this shoe so much! Da ade 10 kasut madre different designs.. sy suka kasut madre sbb walau tinggi tapi selesa tu yg penting. Saya ada masalah lutut, berdiri lama sakit lutut. Sy pakai kasut cl**k harga 300 lebih tapi kena bagi orang Memang x bolehhh.. m*dshoe pun ada tp xtau la tak ngam dgn saya. Kalau kasut tak selesa tu hari2 kita akan mengelat kena tukar pakai sandal/wedges madre juga.

Now sy dah jumpa madre walaupun lambat tapi better late than never. Di tempat kerja sy antara yang terawal pakai brand madre ni.. kemudian jangkit dgn kawan2 yg seangkatan dengan saya. Suka sgt dan recommended kasut madre, tak rugi invest beli bnyk kasut tapi utk keselesaan kite kan.

S
Siti Zulaiha
Selesa sgt

Cantik best sangat2 pakai.....

N
Nurul Basyirah
nice shoes

Selesa sgt sandal nie. Next nk beli rossa plk!


x