Zya X Sandals Madre 35 Black
Zya X Sandals Madre
Zya X Sandals Madre
Zya X Sandals Madre 35 Dark Brown
Zya X Sandals Madre
Zya X Sandals Madre
Zya X Sandals Madre
Zya X Sandals Madre
Zya X Sandals Madre
Zya X Sandals Madre
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre 35 Black
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre 35 Dark Brown
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre
  • Load image into Gallery viewer, Zya X Sandals Madre

ZYA X

Regular price
RM119.00
Sale price
RM119.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Shipping calculated at checkout.

Our customers certainly know a thing or two about comfy shoes. Here are some of the most comfortable walking shoes in Madre Zya X.

It's all started with our previous bestseller sandal, Zya. This time around, we created these adorable, classic sandals with a slight new edge to it, that comes in 2 bold colors. The best thing is, this sandal is so soft and lightweight, suitable for wide feet, and comfortable enough for long walks.

  • 2.5-inch wedge height
  • Faux leather upper
  • Fully padded footbed
  • Standard cutting 
Measurement Chart - Standard Cutting
Foot Length (cm) EU US 
22.1 - 22.5 35 4
22.6 - 23.0 36 5
23.1 - 23.5 37 6
23.6 - 24.0 38 7
24.1 - 24.5 39 8
24.6 - 25.0 40 9
Customer Reviews
5.0 Based on 5 Reviews
5 ?
100% 
5
4 ?
0% 
0
3 ?
0% 
0
2 ?
0% 
0
1 ?
0% 
0
Customer Photos
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
Y
29/09/2021
Yasni
Malaysia Malaysia
I recommend this product
Love madre so much..

Sy pilih design MADRE sbb ada design retro but modern, jarang sangat brand lain yg ada brand mcm ni..keselesaan yg dijanjikan oleh Madre.. saya dapat pakai kasut tinggi dengan penuh confidence, semua warna yg ada senang disesuaikan dgn semua pakaian dan saya suka jugak cara komunikasi antara kak Pin dgn customer ataupun staff dgn customer.. selama saya dengan MADRE sy tak pernah rasa tidak puas hati..selalu puashati dan happy.. Alhamdulillah

N
28/09/2021
Nozinaini
Malaysia Malaysia
I recommend this product
Very very recommended kasut madre!

I love this shoe so much! Da ade 10 kasut madre different designs.. sy suka kasut madre sbb walau tinggi tapi selesa tu yg penting. Saya ada masalah lutut, berdiri lama sakit lutut. Sy pakai kasut cl**k harga 300 lebih tapi kena bagi orang Memang x bolehhh.. m*dshoe pun ada tp xtau la tak ngam dgn saya. Kalau kasut tak selesa tu hari2 kita akan mengelat kena tukar pakai sandal/wedges madre juga. Now sy dah jumpa madre walaupun lambat tapi better late than never. Di tempat kerja sy antara yang terawal pakai brand madre ni.. kemudian jangkit dgn kawan2 yg seangkatan dengan saya. Suka sgt dan recommended kasut madre, tak rugi invest beli bnyk kasut tapi utk keselesaan kite kan.

A
03/06/2021
Arshalisa
Malaysia Malaysia
I recommend this product
worth to buy

Gile cantik sy teacher suka tinggi mcm ni nak berdiri lama2 pun selesa

SZ
03/06/2021
Siti Z.
Malaysia Malaysia
I recommend this product
Selesa sgt

Cantik best sangat2 pakai.....

NB
03/06/2021
Nurul B.
Malaysia Malaysia
I recommend this product
nice shoes

Selesa sgt sandal nie. Next nk beli rossa plk!

Madre.my ZYA X Review
x