4 Tips Penting Untuk Bantu Anda Pilih Kasut Dengan Tepat

Posted by KAK PIN

4 Tips Penting Untuk Bantu Anda Pilih Kasut Dengan Tepat

Kasut ni sebenarnya 'mahkota' wanita, kalau dapat shopping kasut boleh hilang stress, best! Tapi yang tak bestnya bila asyik rasa buntu bila nak pilih kasut yang nak dibeli, mulalah emosi jadi tak betul, kaki pulak dapat sakit. Bukan tu je, sekali emosi dah melencong, habis semua tak kena. Terbeli pulak kasut yang tak sepatutnya, tak selesa & tak sesuai dengan outfit yang sis dah plan nak pakai nak pergi dinner, kan? Tak apa, dalam post ni, saya akan kongsikan bagaimana sis boleh pilih kasut idaman dengan lebih tepat, tak perlu sampai migrain fikir.   #1 - Pastikan Kasut Betul-Betul Selesa...

x